Termékek, melyekkel dolgozom

Gigi

A Gigi cég különböző termékcsaládokat készít. Ezek izraeli eredetűek, a savanyú éghajlati viszonyok között termő növényekből, illetve a Holt -tenger vízéből , iszapjából készülnek. Tartalmazzák mindazokat a növényi és ásványi anyagokat, amelyek Izrael természeti lehetőségeiből adódnak. A kozmetikumok vivő és hatóanyagai is természetes eredetűek, illetve szervezetrokon anyagok.
Általános, de igen fontos jellemzője a Gigi kozmetikumoknak, hogy minden nappali használatra ajánlott termék UV-filtert tartalmaz. A napfény káros UVA és UVB sugarait kiszűrő fényvédők ugyanakkor nem gátolják meg a bőr egészsége lebarnulását.
Számos termékcsaládból néhány ízelítőnek:

Aloe Vera termékcsalád
Kíváló hidratáló, nedvességfelvevő, vízmegtartó képesség fokozó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, baktericid, sebgyógyító, fényvédő.
Frissíti, stimulálja, védi a bőrt.Csiraölő és sejtregeneráló hatású kitűnő bőrtápláló.

Sea Weed termékcsalád
A Sea Weed termékcsalád a tengeri algákra épül.A készítmények illat és színezőanyagot nem tartalmaznak.A termékcsalád normál és zsíros bőrre ajánlott, mert javítja a bőr vízháztartását, normalizálja a faggyúmirigyek működését.

Viamin E termékcsalád
Az E-vitamin az igényes kozmetikumok alapanyaga. Kíváló antioxidáns, ezért igen hatékony a bőr öregedésének lassításában. Ránctalanító hatású.Magas színtű védelmet nyújt a bőrnek, hidratáló, normál, száraz és zsíros bőrre is alkalmazható.


Maria Galland

Minden bőr egyedi és minden nő más. Ugyanakkor minden nő vágya szépségének megőrzése.

Maria Galland immár 40 év óta álmodja meg kabin kezeléseit és készíti termékeit, ügyelve a legapróbb részletekre és arra, hogy mindenkinek azt nyújtsa amire szüksége van.
Maria Galland Cocon kezelés
A kezelés lényege a relaxáció, minden bőrtipusra ajánlott. A kezelés során hidratáló vagy bőrfeszesítő, illetve öregedést gátló formulákat juttatnak a bőrbe, mely ezáltal energiával telítődik. A Cocon kezelés stimulálja az anyagcserét, és eredményesen veszi fel a harcot a stressz káros hatásával szemben, melynek látható jelei a bőrön a mélyülő vonások, fakó arcszín.


Guangmo
A Guangmo ránctalanító, magas nedvességtartalmú maszk, melynek természetes összetevői a távoli kínában teremnek.

Instagram
COVID-19 elleni védekezés a szalonban
Vendégeim és a magam biztonsága érdekében – a COVID-19 Koronavírus elleni védekezésképpen – a következő megelőző biztonsági intézkedéseket teszem meg:   Elolvasom    |   Bezárom