Alap kezelések

Tisztító arckezelés


Ajánlott minden mitesszeres, pattanásos bőrtípusra, 4-6 hetes gyakorisággal, hogy ápolt és egészséges kinézetű legyen bőrünk. A kezelés fázisai: a bőr letisztítása, radírozása, felpuhítása, majd a mitesszerek eltávolítását követően a bőrtípusnak megfelelő gépi táplálás.

Radírozás-peelingezés


Hatásos kozmetikai kezelés elképzelhetetlen a peelingek nélkül. A kozmetikus feladata, hogy elősegítse a páciens bőrének a legoptimálisabb működését, hogy minél tovább megőrizze rugalmasságát, puhaságát. Ebben a feladatban segítenek a peelingek.

Arany ampulla


24 karátos tisztaságú aranylemezkéket, hialuronsavat és tengeri eredetű mikrokollagént tartalmazó, öregedést gátló, bőrfeszesítő hatóanyag koncentrátum, ampulla.

Paraffinos kézápolás


Alkalmazásának alapja, hogy a paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és ezáltal lehetővé teszi a hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva, repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. Megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A paraffinos kézápolás a kéz bőrének fertőtlenítését, radírozását és vitaminos krémmel való ápolását tartalmazza. A téli, hideg napokban különösen fontos a kéz védelme.
Azokat a kozmetikai eljárásokat, ahol a kezeléshez felhasznált energiát elektromos áram szolgáltatja,

elektrokozmetikai eljárásoknak

nevezzük. Általam használt elektrokozmetikai eljárások:

Ultrahangos kezelés


Szinte sejtszintű mikromasszázs, sejt térfogatváltozás. Javítja a hajszálérműködést és az izomszövet vérellátását, tónusát pedig normalizálja, vagyis intenzív hatóanyag felszívódást serkentő kezelés.

Arcvasaló és termomaszk, hő hatását hasznosító gépekkel


A meleg hatására jelentős mértékben megnő a bőr felszívó szerepe, így nagy mennyiségű hatóanyag juttatható a bőrbe. A kellemes meleg ellazít, relaxálást biztosít.

Sminktetoválás


 
Instagram
COVID-19 elleni védekezés a szalonban
Vendégeim és a magam biztonsága érdekében – a COVID-19 Koronavírus elleni védekezésképpen – a következő megelőző biztonsági intézkedéseket teszem meg:   Elolvasom    |   Bezárom